Tortul tău de nuntă2017-06-13T13:38:45+00:00

TORTUL TĂU DE NUNTĂ

Cred că tortul este la fel de important ca și rochia de mireasă. Când îți alegi rochia, studiezi, analizezi, compari, probezi; dacă este cazul, consulți chiar un designer, faci o programare la croitor pentru o rochie cu totul unică. Ei bine, noi suntem un fel de designeri-croitori, specializați în dulce.

Tortul de nuntă va deveni simbolul nunții tale. Chiar dacă este vorba despre un simbol care va fi devorat, tortul trebuie să rămână memorabil. Atât pentru plăcerea ochiului, cât și ca gust. Dar, de partea aceasta ne ocupăm noi. Ce trebuie să faci TU ca să ne ajuți să realizam aceasta?

Consiliere în alegerea și crearea tortului

 Dacă știi ce vrei, vino și spune-ne! Dacă nu, te consiliem în a te decide ce-ți dorești, ce se potrivește în contextul evenimentului tău. Ne vei ajuta oricum, căci cine altcineva ne-ar putea spune lucruri importante despre tine: ce culori îți plac, ce flori preferi, care este tabloul favorit sau, pur și simplu, să ne povestești ce ai visat cu o noapte înainte.

Noi te asigurăm personal despre calitatea ingredientelor și despre conținut. Aici este bine să ai încredere. Oricum, tu alegi ingredientele pe care le vom folosi. În schimb, numai tu ne poți ajuta cu informații specifice și vitale, care ne vor face să înțelegem lucrurile ce vor transforma tortul tău dintr-unul bun, într-unul unic și special, pentru care prietenii te vor invidia.

Torturi deosebite pe care ți le oferim

Nunta ta este unică. Gândește-te dacă îți dorești un tort clasic, sau dacă vrei să creezi o experiență unică invitaților tăi. Tu știi cel mai bine cum va fi nunta ta, noi dorim să îți oferim alternative la variantele pe care le poți găsi acum pe piață.

Poți afla mai multe despre torturile speciale pe care le facem acum aici »

Ce îți oferim

  • sfaturi pentru alegerea tortului
  • îți creează designul cel mai potrivit tortului nunții sau evenimentului tău
  • îți pregătește tortul complet, cu una din compozițiile casei
  • îți decorează tortul, pe baza designului descoperit împreună cu tine
  • îți poate crea elemente de decor pentru tort (cake tops, flori, funde, panglici, broderii – toate comestibile)
  • îți mai spune câteva tips & tricks pentru prezentarea de neuitat a tortului

Hai să facem împreună următorii pași

  • Mai întâi stabilim o temă – în funcție de tema nunții tale sau de inspirația de moment.
  • Apoi, vorbim despre ingrediente. Ciocolată belgiană, caramel, vanilie naturală, bergamotă, frișcă, pastă de zahăr/fondant, fructul pasiunii, mango sau alte minunății la care visezi cu ochii larg deschiși, cum ar fi foița de aur și de argint comestibil.
  • La final, vorbim despre cea mai importantă etapă – designul general al tortului. Ce stil – clasic, elegant, bogat ornamentat– ce mesaje și, mai ales, ce univers cromatic te definește?

Stai liniștit. Pe parcursul acestor discuții te vom ajuta cu întreaga noastră experiență, cât și cu exemple și solutii din cataloage și alte arhive ajutătoare care ne vor permite să facem împreună alegerea cea mai potrivită.