My Birthday!

My Birthday!

My sister and my other half at Lidia’s Sweets, Mariana, has decided to surprise me with a cake for my birthday. Therefore, she went for a wondeful cake recipe, inspired from “Demarle – 90 recipes for the artisan”, adapted it to our taste. It turned into a wonderful cake!!! I shall share “a slice” with all of you sending me your regards and wishes yesterday. Thank you all!

For those of you curious to find out what went into the cake, there are a few hints: Belgian Dark Chocolate, raspberries (lots), puffed rice coated in dark chocolate and praline, chocolate & passion fruit sponge roll and raspberry liqueur for the top layer. Exquisite taste, believe me!!!

Sora mea – și cealaltă jumătate de la Lidias Sweets – Mariana, a decis să-mi facă un tort surpriză pentru ziua mea de naștere. Ca urmare, a ales o rețetă expraordinară, inspirată din “Demarle – 90 de rețete pentru artizani”, pe care a adaptat-o gustului nostru. Rezultatul a fost un tort excelent!!! Voi împărți cu voi toți cei care mi-ați trimis ieri gândurile și urările voastre de bine, “o felie”. Vă mulțumesc tuturor!

Pentru aceia dintre voi care sunteți curioși să aflați ce ingrediente a folosit, iată câteva dintre ele: ciocolată neagră belgiană, zmeură proaspătă(foarte multă), orez expandat învelit în ciocolată și pralină, un blat de ciocolată și unul cu fructul pasiunii, stropit cu lichior de zmeură. Un gust desăvârșit, credeți-mă!!!

By |2017-05-09T07:27:56+00:00June 2nd, 2012|Torturi pentru aniversări|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment