Festivalul Copiilor

//Festivalul Copiilor

Festivalul Copiilor

Evenimentul de astăzi se încadrează într-o serie de evenimente organizate de asociația ACEEA, având ca beneficiari copiii. Cu această ocazie, în Parcul Tineretului, pe parcursul a trei zile, se va desfășura Festivalul Copiilor, implicând nenumărate activități în cadrul cărora copiii își vor dovedi talentele și abilitățile.

Lidia Sweets a pregătit sute de pachete-cadou cu brioșe, decorate în spiritul festivalului, special realizate pentru copii, din ingrediente naturale: brioșe cu ciocolată și zmeură, brioșe cu lămâie și coacăze roșii și brioșe caramel). Aceste cadouri au fost oferite ca premii tuturor copiilor ce s-au înscris la fascinanta activitate pe care le-am pregătit-o. Fiecare copil participant a primit bucățele de fondant colorat, pe care să le modeleze în formele dorite de ei, fie pe hartie, fie pe foi de orez. Fondantul, marca Barry Callebaut, a fost oferit de societatea Pralin, reprezentată prin persona d-lui Florin Bălan.

Festivalul Copiilor

Ne-am bucurat nespus de mult să vedem cum spiritul creator al acestor copii s-a împletit cu totala uimire a acestora de a putea modela “plastilină de zahăr, care se mănâncă”.

By |2017-05-09T07:27:56+00:00June 4th, 2011|Evenimente pentru copii|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment